Video

Micropigmentarea prin tehnica Powder / Ombre

Dacă vrei să obții sprâncene perfecte, există diverse opțiuni de micropigmentare la care poți apela. Urmărește acest videoclip și află mai multe despre procedura de micropigmentare prin tehnica Powder!

Micropigmentare prin tehnica Powder / Ombre

Micropigmentarea prin tehnica Powder ne ajuta sa obtinem un rezultat cu aspect de spranceana fardata, machiata, genul de spranceana pe care o obtineti dupa un Make-up profesional. Pe de alta parte, la procedura Fir cu Fir, urmarim reproducerea firelor din spranceana pe care le trasam in directii armonioase cu designul natural. Ambele metode va vor ajuta sa aveti sprancenele mult dorite, alegerea dintre ele fiind doar o chestiune de gust.

Powder effect - Micropigmentare

Micropigmentarea prin tehnica Powder ne ajuta sa obtinem un rezultat cu aspect de spranceana fardata, machiata, genul de spranceana pe care o obtineti dupa un Make-up profesional.

Renunta la creioane sau farduri definitiv si alege micropigmentarea pentru o definire profesionala a sprancenelor tale.

Micropigmentare Buze

Buzele tale au nevoie de definire? Sunt depigmentate? Te-ai săturat să folosești rujul zilnic? Alege o nuanță din paleta largă de pigmenți pentru micropigmentarea buzelor. De retinut ca imediat dupa procedura, culoarea este foarte intensa, dupa vindecare, urmand sa scada din intensitate.