Micropigmentarea

Micropigmentare sprâncene fir cu fir

Din cauza pensatului excesiv, a unor probleme de sănătate sau a înaintării în vârstă, sprâncenele tale își pierd treptat din vitalitate. Micropigmentarea sprâncenelor fir cu fir este soluția atunci când vrei să redai intensitatea și forma sprâncenelor tale. 

Cu ajutorul unui ac steril, care introduce pigmenții de culoare în primul strat al pielii (epiderm), sunt trasate linii fine ce imită firul natural de păr. Micropigmentarea sprâncenelor fir cu fir este un tatuaj semipermanent, o procedură sigură și noninvazivă ce îți garantează sprâncene perfect simetrice și dese. Această procedură de înfrumusețare se potrivește în special celor care abordează frecvent un look natural și subtil, caracterizat de rafinament și stil.

Nu uita că înainte de începerea procedurii de micropigmentare a sprâncenelor, tehnicianul trasează forma acestora. Astfel, rezultatul final va fi cel pe care ți-l dorești.

Îți recomandăm să apelezi la micropigmentarea fir cu fir doar în saloanele specializate. La Simone Studio punem pe primul loc siguranța ta, așa că folosim exclusiv ustensile și produse de top pentru micropigmentare.

Micropigmentare sprâncene Powder

Știi și tu acele sprâncene perfecte cu aspect pudrat. De multe ori, faci eforturi considerabile pentru a obține acel efect cu ajutorul produselor de make-up. Dar fie că folosești un creion cosmetic sau un fard pentru sprâncene, rezultatul final nu este pe măsura așteptărilor tale.

Prin tehnica Powder de micropigmentare a sprâncenelor forma și culoarea acestora sunt definite. Micropigmentarea cu efect pudrat este ușor de obținut atunci când apelezi la specialiști. Cu ajutorul unei tehnologii inovative, sprâncenele tale vor fi conturate timp îndelungat, păstrând efectul pudrat

Alege procedura de micropowder atunci când aspectul sprâncenelor tale nu te mai mulțumește, vrei o schimbare sau preferi adesea look-ul unui machiaj profesional.

Nu trebuie să îți faci griji pentru cum vor arăta sprâncenele după procedura de micropigmentare. Împreună cu tehnicianul vei stabili culoarea și forma acestora și vei primi recomandări care să te ajute.

Micropigmentare buze

Buze pline, în nuanța care ți se potrivește. Suntem convinși că acesta este visul oricărei reprezentante a sexului feminin. Fie că te confrunți cu pete pigmentate pe buze, fie că vrei să renunți la obiceiul zilnic de a te ruja, micropigmentarea buzelor este pentru tine. 

Micropigmentarea buzelor te ajută să obții buze perfecte, cu un efect vizibil de mărire. Procedura full lips presupune atât conturarea buzelor, cât și umplerea acestora pentru a oferi mai multă senzualitate buzelor tale.

La fel ca și celelalte proceduri de micropigmentare, micropigmentarea buzelor nu este dureroasă, așa cum te-ai fi așteptat. Înainte de micropigmentare, specialistul aplică un gel anestezic care împiedică apariția durerii.

Împreună cu acesta vei stabili care este nuanța potrivită tipului tău de ten, dar și conturul buzelor, iar mai apoi procedura poate începe. 

Micropigmentare Eyeliner

Privirea este aliatul tău în frumusețe. Ea este cea care transmite celorlalți ceva din personalitatea ta: blândă, seducătoare sau puternică. Multe femei aleg zilnic să traseze o linie de eyeliner pentru a-și sublinia privirea. Acest lucru este adesea dificil, mai ales atunci când ești pe grabă. 

 

Prin tehnica de micropigmentare a conturului ochilor obții un efect uluitor de eyeliner, adaptat în funcție de forma ochilor tăi. Micropigmentarea eyeliner te ajută să scapi de efortul zilnic de a obține linia perfectă de eyeliner.

Înainte de procedura propriu-zisă de micropigmentare vei hotărî alături de specialist care este look-ul pe care vrei să îl obții. Ulterior, acesta va trasa conturul ochilor, iar apoi, cu ajutorul pigmenților medicali și a aparaturii speciale, va începe micropigmentarea conturului ochilor.

Apelează la micropigmentarea conturului ochilor atunci când îți dorești un plus de feminitate cu care să îi cucerești pe toți.

În fiecare privire este o strălucire!

Suntem convinși că fiecare privire poate transmite emoție și sclipiri în același timp. Totul depinde de modul în care alegi să scoți în evidență acest atu. Micropigmentarea sprâncenelor îți vine în ajutor atunci când vrei să obții o privire ravisantă, încadrată de sprâncenele perfecte. Iar dacă te întrebi care sunt și alte avantaje ale micropigmentării sprâncenelor, iată doar câteva dintre ele: 

 

 • Obții forma care se potrivește fizionomiei feței tale
 • Te mândrești cu sprâncene simetrice și conturate indiferent de momentul zilei
 • Economisești timp atunci când te machiezi
Simone Studio - Servicii de micropigmentare

Perfecțiune și Simetrie

Micropigmentarea sprâncenelor este răspunsul atunci când îți dorești sprâncene simetrice și fără imperfecțiuni. Prin metoda micropigmentării îți vei contura trăsăturile feței și vei redobândi încrederea în sine.

Simone Studio - Servicii de micropigmentare

Produse premium

La Simone Studio folosim exclusiv produse de micropigmentare testate de specialiștii în domeniu. De la pigmenții medicali, până la aparatura de ultimă generație, fiecare produs pe care îl folosim pentru micropigmentare respectă standarde de top.

Simone Studio - Servicii de micropigmentare

Servicii profesionale

Simona Mazuru, specialistul nostru în micropigmentare, este gata să îți împărtășească secretele ei despre micropigmentarea sprâncenelor, buzelor și eyeliner. Simona a participat la numeroase cursuri pentru care a obținut certificări recunoscute la nivel internațional.

Află mai multe despre procedura micropigmentării sprâncenelor

Micropigmentarea sprâncenelor este o procedură simplă și eficientă. În ciuda mitului că sprâncenele tale sunt complet rase și reconstruite de la zero, micropigmentarea reprezintă un tatuaj semipermanent, cocneput pentru a sublinia frumusețea autentică. Firele naturale de păr nu vor îndepărtate, iar noile sprâncene se vor armoniza cu fizionomia ta.

Începem prin a trasa conturul sprâncenelor tale pentru a decide cum vor arăta la finalul procedurii.

Stabilim împreună care vor fi forma și culoarea sprâncenelor, în funcție de preferințele tale și de trăsăturile care îți definesc fizionomia. 

Pentru procedura de micropigmentare a sprâncenelor folosim un ac steril de unică folosință și un gel anestezic care va diminua orice disconfort. Micropigmentarea sprâncenelor durează aproximativ 2 ore, timp în care te vei relaxa într-un spațiu modern și liniștit.

La finalul procedurii de micropigmentare a sprâncenelor îți oferim o cremă specială cadou, pe care să o aplici timp de câteva zile pentru îngrijirea noilor sprâncene. 

Simone Studio - Servicii de micropigmentare

CâT REZISTĂ SPRâNCENELE MICROPIGMENTATE?

În general, sprâncenele micropigmentate rezistă între 1 și 2 ani. Totul depinde de tipul tău de ten. 

Nu trebuie să îți faci griji dacă imediat după procedura de micropigmentare a sprâncenelor culoarea va fi prea intensă. După aproximativ o săptămână, o parte din pigment va fi eliminat, iar intensitatea va scădea. În cazul în care, după o lună, va fi eliminată o cantitate mai mare de pigment, poți veni la o retușare gratuită pentru uniformizarea culorii.

Nu te panica! Acest lucru este perfect normal la anumite tipuri de ten.

CONSILIERE GRATUITĂ

Dacă vrei să afli mai multe despre micropigmentare și despre ce tehnică de micropigmentare se potrivește feței tale, vino la o consultație gratuită în salonul Simone Studio din Galați. 

Suntem nerăbdători să îți răspundem la toate curiozitățile despre micropigmentare. Îți vom detalia fiecare pas din acest proces și vom face un test de alergie pentru validarea pigmentului. 

Preturi Simone Studio

Micropigmentare
Fir cu Fir
RON 800 / Procedura
 • - Retusul este inclus în pret.
 • - Cand se vine la intretinere, pretul este de 400 ron.
Micropigmentare Powder
RON 1000 / Procedura
 • - Retusul este inclus în pret.
 • - Cand se vine la intretinere, pretul este de 500 ron.
Micropigmentare Buze
RON 1100 / Procedura
 • - Retusul este inclus în pret.
 • - Cand se vine la intretinere, pretul este de 600 ron.
Micropigmentare Eyeliner
RON 800 / Procedura
 • - Retusul este inclus în pret.
 • - Cand se vine la intretinere, pretul este de 400 ron.