Despre noi

Simone Studio - Servicii de micropigmentare

De ce să alegi Simone Studio?

Alege Simone Studio pentru că meriți servicii profesionale de înfrumusețare, oferite de specialiști. Cu o experiență de peste 8 ani în domeniu, Simona Mazuru se remarcă nu doar prin optimismul său, ci și prin tehnicile inovatoare de micropigmentare pe care le aplică în salon. 

PREGĂTIREA PROFESIONALĂ

Povestea Simonei începe în 2014 când a participat la primul curs în materie de micropigmentare, la Academia Internațională Nouveau Contour. Simona s-a familiarizat cu noțiunile de bază despre micropigmentare, pigmenți, colorimetrie și tipurile de ten prin teoriile învățate la curs.

Timp de un an au urmat investiții în aparatura performantă și multe ore de practică pe cauciuc, până a învățat toate secretele mișcărilor cu ajutorul aparaturii pentru micropigmentare. Au fost apoi ore în șir de practică pe piele, până în 2015, când a fost pregătită să profeseze pentru publicul larg.

CERTIFICARE

Timp de două luni, Simona a urmat cursuri intensive de perfecționare la Școala de Make-Up Anca Rădulescu, la finalul cărora a susținut cu brio un examen în fața comisiei Ministerului Muncii. În cadrul acestui curs, și-a completat experiența cu mai multe noțiuni despre fizionomia și tonalitatea chipului.

Dintr-o curiozitatea personală și profesională, Simona Mazuru a absolvit și Academia Xtreme Lashes. Aplicarea de extensii de gene a fost o ramură a serviciilor Simone Studio în primii doi ani. Astfel, Simona și-a însușit răbdarea, atenția și minuțiozitatea de a lucra.

SALONUL SIMONE STUDIO

În anul 2015, conceptul Simone Studio prinde contur într-o locație modernă și accesibilă din Galați, amenajată conform celor mai noi tendințe din domeniu. 

După o perioadă de timp, toată atenția noastră s-a concentrat exclusiv pe serviciile de micropigmentare.

Cursuri – Academia Internațională PhiBrows by Branko Babic

În cadrul Academiei Internaționale PhiBrows by Branko Babic, Simona a învățat să execute fire în sprânceană mult mai natural, cu ajutorul unei aparaturi performante. Acest pas a reprezentat stimulul pentru a-și întrece limitele.

Cursuri – Academia Elena Copaceanu

Simona și-a completat portofoliul de servicii cu tehnica sprâncenelor pudrate (Powder) după absolvirea cursurilor de la Academia Elena Copăceanu. Tot atunci a învățat despre tehnici și produse noi, care i-au lărgit orizonturile.

2019 – Vizita Phi Thorsten Kreiling și Kerstin Ellmer-Kreiling

În anul 2019, a fost anunțată vizita trainerilor Phi Thorsten Kreiling și Kerstin Ellmer-Kreiling în România, cu ocazia căreia s-a organizat un training excepțional. Desigur că Simona nu a putut lipsi de la acest training, unde a învățat tehnica Phicontour de micropigmentare a buzelor și eyeliner.

Simone Studio - Servicii de micropigmentare

Masterclass în Austria

În 2020, am călătorit în Austria pentru un VIP training alături de aceiași traineri recunoscuți, unde a aprofundat tehnica Phicontour pentru buze și eyeliner. 

Cursul DNA Technique by Elena Copăceanu

Începutul anului 2022 a reprezentat un moment important pentru parcursul profesional al Simonei. Simona și-a desăvârșit tehnica de micropigmentare fir cu fir cu ajutorul celei mai noi tehnici de micropigmentare: DNA Technique by Elena Copăceanu.

Masterclass în Polonia: Powder brows

Pasiunea și devotamentul Simonei pentru profesia ei au purtat-o peste granițe, în Polonia, unde a aprofundat tehnica micropigmentării sprâncenelor cu efect pudrat. Powder brows a fost cursul care a completat experiența Simonei în ceea ce privește procedura Powder de micropigmentare. 

Nu ne vom opri aici

Povestea Simonei continuă în fiecare zi, când se dedică totalmente micropigmentării sprâncenelor, buzelor și eyeliner.

Mai mult decât înfrumusețare: artă și pasiune

În salonul de înfrumusețare Simone Studio din Galați fiecare vizită devine încă un motiv pentru a te simți și mai frumoasă. Misiunea noastră este să redăm frumusețea naturală prin proceduri inovative și noninvazive de micropigmentare, aplicate la cele mai înalte standarde de înfrumusețare.

Simone Studio s-a născut din pură pasiune și devotament pentru arta înfrumusețării desăvârșite. Grație profesionalismul și atenției stilistului nostru, Simona Mazuru, fiecare serviciu de micropigmentare pe care îl oferim se definește prin perfecțiune. 

SERVICII DE MICROPIGMENTARE

Alege tehnica de micropigmentare care ți se potrivește sau vino în salon să aflăm împreună care este stilul tău, în cadrul unei consultații gratuite.

Când pasiunea și devotamentul se întâlnesc, magia este pe cale să se întâmple! 

Simone Studio - Servicii de micropigmentare
Simone Studio - Servicii de micropigmentare

Simone Studio

Simone Studio - Servicii de micropigmentare
Simone Studio - Servicii de micropigmentare
Te așteptăm la Simone Studio ca să îţi demonstrăm prin pasiune și devotament că înfrumusețarea poate fi considerată artă!