De ce sa apelezi la specialisti pentru infrumusetare

Sprâncene impecabile și gene superbe cu un aspect natural. Acestea sunt elementele pe care le caută orice femeie atunci când apelează la servicii de infrumusetare: stilizare a sprâncenelor, servicii de extensii de gene sau micropigmentare.

La Simone Studio, Simona Mazuru este specialistul care îți oferă rezultatele pe care ți le dorești.
Studiile specializate, experiența în micropigmentarea sprâncenelor, aplicarea de extensii de gene și nu numai, reprezintă atuurile Simonei, iar zâmbetele de mulțumire ale clientelor nu întarzie să apară.

Totodată, Simona are un talent deosebit, un ochi format care detectează imediat micile erori, un simț dezvoltat al geometriei și al simetriei.

Cele mai importante studii care atestă experiența stilistului nostru au avut loc la:
• Academia Internațională de Micropigmentare Nouveau Contour România
• Academia Extreme Lashes, un lider mondial în extensii de gene
• Academia PhiBrows by Branko Babic
• Școala de make-up „Anca Rădulescu”Citeste si „Model sprancene: factorul care contribuie la frumusetea chipului

De ce experiența stilistului tău este proporțională cu frumusețea ta?

Micropigmentarea sau stilizarea sprâncenelor și aplicarea extensiilor de gene pot fi realizate de către oricine. Tehnologia necesară acestor acțiuni este disponibilă pe piață și poate fi accesată oricând.
În ciuda acestui fapt, există un numar mare de femei care sunt nemulțumite de rezultatul obținut.
Micropigmetarea efectuată într-o cameră de apartament, fără a ține cont de normele de igienă și folosind produse care oferă rezultate cu un aspect artificial este un scenariu destul de des întâlnit.
Din păcate, din acest scenariu nimeni nu poate ieși fără plângeri, regrete sau dorința de a fi analizat această decizie mai bine.
Pentru a obține rezultatul care să contribuie la înfrumusețarea ta, ai nevoie de un specialist, care nu poate fi altcineva decât tehnicianul micropigmentist, în cazul tehnicii de micropigmentare a sprâncenelor.

Cele mai importante aspecte de care trebuie să țină cont orice expert din domeniu sunt:
• Fizionomia feței
• Tenul
• Structura pielii
• Pigmentul pielii
• Simetria
• Colorimetria
• Imperfecțiunile fizionomiei
• Geometria

În lipsa oricăruia dintre aceste elemente, rezultatul nu va fi plăcut din punct de vedere vizual și nu va evidenția trăsăturile frumoase ale clientei.

Naturalețea rezultatului este extrem de importantă, întrucât un chip artificial nu va fi niciodată la fel de frumos. Acesta este și unul dintre cele mai importante aspecte de care Simona ține cont atunci când oferă servicii de micropigmentare și stilizare.
Având experiență atestată și în calitate de make-up artist, Simona reușeste să obțină rezultate impecabile, bazate pe noțiunile acumulate de-a lungul timpului și pe instinct. Simetria și naturalețea sunt elementele care îi aduc atâtea laude stilistului nostru!

Stilizarea genelor și a sprâncenelor sunt mai importante decât credem. Ne pot transforma chipul și nu întotdeauna în mod pozitiv. De aceea, este important ca atunci când luăm decizia de a face acest pas, să ne asumăm cât mai puține riscuri.

La Simone Studio, profesionalismul și perfecționsimul sunt cuvintele cheie. Clientele noastre vor putea beneficia de toate avantajele de infrumusetare pe care le oferă un stilist cu experiență, studii și talent înăscut.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.