AFTERCARE

Aspectul sprâncenelor tale depinde de atenția pe care le-o acorzi după micropigmentare. Iată cum decurge procesul de vindecarea sprâncenelor după micropigmentare:

ETAPA 1

Imediat după micropigmentare, vei resimți o sensibilitate ridicată în zona sprâncenelor. Porțiunea de piele unde s-a aplicat tratamentul de micropigmentare va fi roșie și iritată, dar aceste simptome nu ar trebui să dureze mai mult de o zi. 

În primă fază vei observa un lichid incolor care apare în zona sprâncenelor micropigmentate. Tamponează locul cu un șervețel pentru a elimina excesul și a păstra zona uscată. Nu te speria dacă sprâncenele nu arată perfect după micropigmentare. Aspectul final este cel obținut după vindecarea sprâncenelor.

ETAPA 2

În următoarele zile sprâncenele vor fi în continuarea închise la culoare și mai subțiri. În această etapă a vindecării sprâncenelor după micropigmentare este important să menții zona hidratată. Acum pielea se usucă și formează cojițe în jurul sprâncenelor.

Nu încerca sub nicio formă să le îndepărtezi. Ele vor cădea singure. Responsabilitatea ta este să păstrezi zona hidratată în permanență, folosind crema cadou pe care o primești în salon. 

ETAPA 3

În timpul în care se formează și cad cojițele, vei resimți o senzație de mâncărime. Evită să te scarpini sau să le rupi. Ele vor cădea natural, în fâșii mici. În tot acest timp este extrem de important să menții zona hidratată. Hidratarea este secretul care accelerează vindecarea sprâncenelor după micropigmentare.

Însă, nu exagera cu aplicarea cremei. Aplică crema tratament într-un strat subțire și repetă procedura de câte ori simți zona uscată.

ETAPA 4

După aproximativ o săptămână de la micropigmentarea sprâncenelor, cojile de pe sprâncene ar trebui să cadă în totalitate. În acest moment, culoarea pare mai deschisă, iar firele de păr sunt adunate și prăfuite.

În următoarele zile vei observa cum culoarea începe să se intensifice, iar firele de păr devin mai ferme. Această etapă durează între 3 și 6 săptămâni, în funcție de tipul tău de ten și modul în care ai hidratat zona la timpul potrivit. 

După vindecarea completa, te poți reîntoarce în salon pentru procedura gratuită de retuș. Prin aceasta, corectăm eventualele probleme și desăvârșim intensitatea și forma sprâncenelor.

Sfaturi pentru vindecarea sprâncenelor după micropigmentare

Pentru rezultate de top după micropigmentarea sprâncenelor respectă următoarele indicații:

Suntem aici pentru tine! Așa că nu-ți face griji dacă….

Inflamația de după procedură poate dura de la câteva ore până la 2 zile. Fiecare corp este unic și reacționează diferit, însă este o reacție perfect normală!

Vindecarea completă poate dura între ¾ săptămâni, trebuie să ai răbdare pentru un rezultat de top!

Culoare intensă? Este perfect în regulă! O dată cu căderea cojițelor, culoarea se va estompa.

Un profesionist oferă servicii de top, însă acestea se materializează 100% doar cu ajutorul clientului. Așa că, dacă vei ține cont de sfaturile noastre, NU vei avea niciodată cojițe uscate de tip crustă, ci vei avea MEREU zona hidratată!

Fă primul pas pentru a avea sprâncene perfecte și vino în salon!

Ai nevoie și de alte răspunsuri?