Micropigmentarea sprâncenelor

Cosmetics

 • Intro

  În fiecare privire e o strălucire!

  Gata cu metodele de înfrumusețare care îți fac sprâncenele să arate artificial! Gata cu pensatul și creionatul sau fardurile speciale, pe care le întinzi cu mâna, la prima ocazie! Cu ajutorul tehnologiei de top, îți poți redobândi aspectul sprâncenelor, printr-o procedură inovativă rapidă și nedureroasă: micropigmentarea!

  Din experiența noastră, sprâncenele ideale sunt obținute cu mult efort. De aceea, la Simone Studio vei obține forma și conturul pe care le visai și pentru care nu va mai trebui să pierzi mult timp dimineața sau înainte de o petrecere, în oglindă. În plus, vei renunța la vopsitul săptămânal și nu va mai fi nevoie să cumperi creioane pentru sprâncene.

  Prin metoda micropigmentării, nu vei da greș niciodată! Vei avea parte de sprâncene complet noi și vei redobândi acea strălucire și vitalitate de care aveai nevoie în fiecare privire!

  Cu ajutorul acestui tatuaj cosmetic, firele de păr nu vor fi afectate, iar fizionomia ta va fi corectată, evidențiată și înfrumusețată.

  Simona Mazuru, stilistul nostru a absolvit cursurile Academiei Nouveau Contour România, cea mai cunoscută instituţie din domeniul machiajului semi-permanent. De aceea, la noi în salon vei găsi aparatură de top pentru micropigmentare precum şi pigmenţi şi consumabile importate de pe piaţa londoneză.

 • Despre procedură

  Primul lucru care trebuie făcut este trasarea conturului sprâncenelor. Vom decide cum trebuie să arate după procedură, înainte să ne apucăm de treabă.

  Vom stabili împreună culoarea pigmentului sprâncenelor, în funcție de dorința ta dar și de trăsăturile care definesc fizionomia feței. Abia apoi începem procedura.

  Folosind un ac steril de unică folosință și un gel anestezic, vom începe realizarea tatuajului cosmetic. Totul durează aproximativ 2 ore.

  La plecare, îți oferim cadou o cremă specială, pe care trebuie să o aplici peste tatuaj câteva zile pentru îngrijirea acestuia.

 • Cât rezistă?

  În general, sprâncenele pigmentate rezistă între 1 si 2 ani. Totul depinde de tenul tău.

  Imediat după ședința de micropigmentare, culoarea sprâncenelor va fi mai intensă. După aproximativ o săptămână, o parte din pigment va fi eliminată din ten. În cazul în care, după o lună, va fi eliminat prea mult din pigment, poți veni la o retușare gratuită pentru uniformizarea culorii.

  Nu trebuie să îți faci griji dacă se întâmplă acest lucru, este perfect normal la anumite tipuri de ten.

 • Consultanţie gratuită

  Află dacă acest tratament este pentru tine!

  Ne dorim tare mult ca fiecare clientă care ne trece pragul să beneficieze de tratamente de micropigmentare conforme cu imaginea pe care şi-o doreşte dar şi cu trăsăturile feţei. De aceea, oferim consultații gratuite tuturor persoanelor doritoare de tratamente de micropigmentare pentru stilizarea sprâncenelor.

  Consultația implică atât întrebări cât şi indicaţii exacte dar şi un test de alergie, pentru validarea pigmentului. Vom sta de vorbă și îţi vom detalia fiecare pas din procedura de micropigmentare. Suntem disponibili să îți răspundem la orice întrebări legate de acest tatuaj cosmetic.

 • Prețuri

  Procedură 600RON
  Retuş GRATUIT
  Întretinere 300RON

Micropigmentarea Buzelor

Cosmetics

Contactează-ne pentru a stabili o programare!


Alege micropigmentarea și astfel nu vei da greș niciodată!

Simone Studio

Simone Studio: Mai mult decât înfrumusețare; artă, pasiune, produse și tehnologii de top.

Intră în comunitatea noastră!