Mai mult decât înfrumusețare: artă și pasiune.

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că recunoşti valoarea şi importanţa frumuseţii impecabile. De aceea, îți urăm bun venit!

Simone Studio s-a născut din pură pasiune şi devotament pentru arta înfrumusețării fără cusur.
Stilistul nostru, Simona Mazuru, lucrează pe baza studiilor specializate dar și a experienței practice în domeniul micropigmentării sprâncenelor, extensiei genelor şi nu numai.
Acestea certifică şi calitatea produselor folosite în cadrul studioului: indiferent de segmentul lor de aplicare, am ales doar produse profesionale din game de top.

Chiar și o nouă zi poate fi o ocazie să fii frumoasă!

Te așteptăm cu drag la Simone Studio, unde vei avea mereu garanția că vei fi întâmpinată de specialiști. Ne vom asigura că, de fiecare dată când ne vizitezi, vei pleca de aici cu un zâmbet de mulţumire și, prin frumusețea ta, vei stârni admirația celor din jur.

Tratamentele pe care le dezvoltăm înseamnă sprâncene impecabile, gene aproape naturale, texturi şi culori unice dar şi tehnici care fac diferenţa. Studioul Simone s-a deschis într-o locaţie modernă, plăcută, accesibilă și amenajată conform celor mai noi tendinţe în domeniu. Aici folosim exclusiv tehnologie de ultimă generație și produse de top, pentru că tenul tău are nevoie de răsfăţ, nu de compromisuri.

Școlile de pregătire profesională care ne atestă experiența sunt:

Te așteptăm la Simone Studio ca să îţi demonstrăm prin pasiune și devotament că înfrumusețarea poate fi considerată artă!

Pentru mai multe detalii și pentru a stabili o programare, intră în legătură cu noi!

Simone Studio

Simone Studio: Mai mult decât înfrumusețare; artă, pasiune, produse și tehnologii de top.

Intră în comunitatea noastră!