Așa cum povesteam în articolele anterioare, știm cât de importante sunt sprâncenele pentru fiecare doamnă și domnișoară. Indiferent de momentul zilei sau de ocazie, îți dorești ca ele să arate perfect, iar forma și grosimea acestora să fie cele potrivite fizionomiei tale.
Probabil nu doar o dată ai apelat la mici trucuri cosmetice, creioane speciale sau make-up artiști acreditați pentru a obține rezultatul dorit. Majoritatea dintre aceste soluții sunt, însă, de scurtă durată, iar tu visezi cu siguranță ca efectul machiajului să fie îndelungat. Micropigmentarea este, cu siguranță, soluția care te ajută să ai sprâncene ideale și de lungă durată.
La Simone Studio, ne dorim ca fiecare clientă să fie mulțumită de rezultat și să aibă parte de cele mai bune condiții pentru realizarea procedurii de micropigmentare. De aceea, este important pentru noi să-ți oferim întotdeauna calitate și profesionalism în raport cu prețul micropigmentării.

Ce include prețul unei micropigmentări?

#1. Produse de calitate
Siguranța și sănătatea ta sunt esențiale pentru noi. Prin urmare, consumabilele folosite, de la pigmenții utilizați pentru micropigmentare, anestezic și până la produsele de igienă, toate sunt achiziționate din străinătate. Tocmai pentru că ne dorim ca tu să beneficiezi de servicii profesionale, nu facem rabat în ceea ce privește calitatea.
De asemenea, ne asigurăm că fiecare procedură de micropigmentare respectă standardele de igienă. Acele cu care lucrăm sunt cele mai bune din cele existente pe piață și sunt de unică folosință. Astfel că în cadrul fiecărei proceduri, utilizăm un ac steril și sigilat pe care îl desfacem în prezența ta, urmând ca la finalul micropigmentării, acesta să fie aruncat.

#2. Pregătirea profesională
Calitatea este pe primul loc și în ceea ce privește cunoștințele în domeniul micropigmentării. Un serviciu de micropigmentare profesional necesită studiu continuu pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi tehnici și procedee de micropigmentare. De aceea, tehnicianul nostru participă constant la cursuri și seminarii de perfecționare susținute de academii de prestigiu.
Informațiile la cele mai înalte standarde, precum și abilitățile de a le pune în practică fac diferența dintre un serviciu de calitate și un serviciu asemănător la care poți apela pentru un preț redus. La noi vei ști sigur că banii investiți într-un astfel de procedeu contribuie la rezultatul final mult așteptat și la o pregătire profesională zilnică.

#3. Locație și aparatură moderne
Spre deosebire de alte saloane care oferă servicii similare și care poate nu acordă o atenție sporită detaliilor, noi ne dorim ca tu să beneficiezi de condiții excelente. Cum igiena și confortul sunt factori principali ce contribuie la sănătatea ta, ne-am dorit ca studioul nostru să fie complet amenajat, iar tu să te simți ca acasă.
Totodată, ne-am asigurat că instrumentele și aparatura necesare micropigmentării îndeplinesc cele mai înalte standarde și sunt achiziționate de la firme renumite în domeniu. Credem cu tărie că orice doamnă și domnișoară merită să beneficieze de servicii ce întrunesc raportul calitate – preț.


#4. Investiție pe termen lung
O procedură de micropigmentare este cu siguranță o investiție pe termen lung, deoarece acest tatuaj cosmetic are o durată între 1 și 2 ani. În comparație cu produsele cosmetice pentru sprâncene pe care trebuie să le achiziționezi constant și care nu întotdeauna sunt în concordanță cu nuanța tenului tău, te asigurăm că, prin procedura de micropigmentare, vei scăpa de aceste probleme.
Specialistul nostru te va sfătui în alegerea unei forme și grosimi potrivite pentru fizionomia ta, care respectă în același timp și dorințele tale. Totodată, tehnicianul îți va indica și nuanța de pigment care te avantajează pentru a te bucura de sprâncene ideale. La final, vei fi cu siguranță mulțumită și vei ști că ai economisit timp și bani alegând micropigmentarea.

La Simone Studio, prețul unei proceduri de micropigmentare fir cu fir este de 600 RON, în timp ce pentru o micropigmentare Powder, investiția este de 800 RON. Diferența de preț constă în faptul că volumul de muncă, precum și cantitatea de pigment folosită sunt mai mari.

De asemenea, este important de menționat că prețul micropigmentării de la Simone Studio este în concordanță cu nivelul economic din zona Galați/Brăila. Deseori am fost întrebați de ce serviciile noastre au un preț cu mult mai scăzut decât cele din București. Răspunsul este simplu: ne dorim ca fiecare clientă să se bucure de o micropigmentare profesională la un preț accesibil și care asigură în același timp același nivel de calitate al serviciului oferit.

Acum că ai aflat ce include prețul micropigmentării, te invităm să ne contactezi pentru a beneficia de o consultație gratuită! Specialistul nostru te va îndruma dacă această procedură ți se potrivește și îți va explica toate detaliile procesului de micropigmentare.

Simone Studio

Simone Studio: Mai mult decât înfrumusețare; artă, pasiune, produse și tehnologii de top.

Intră în comunitatea noastră!