Stilizarea sprâncenelor este un aspect important în viața tuturor femeilor. Ele îți definesc forma feței și îți subliniază frumusețea naturală, așa că este firesc faptul că orice femeie își dorește ca sprâncenele ei să arate perfect.
Mai mult ca sigur, ai apelat cel puțin o dată la ajutorul unui make-up artist înainte să asiști la un eveniment special. Datorită lui, ai avut parte nu doar de un machiaj profesionist de durată, dar și de stilizarea sprâncenelor cu ajutorul fardului și creionului.
Din nefericire însă, un asemenea machiaj are efect pe termen scurt, iar tu nu te poți bucura zilnic de sprâncenele ideale pe care ți le dorești. Totodată, dacă îţi vei dori şi cu alte ocazii să obţii singură efectul de sprâncene pudrate, există probabilitatea să nu le poţi reproduce simetric ori la fel de frumos ca în situaţia în care apelezi la un make-up artist acreditat. Iar dacă ești una dintre doamnele sau domnișoarele care adoră ca sprâncenele ei să fie mereu blenduite și pudrate, află că tehnica de micropigmentare Powder este ceea ce cauţi.

Introducem micropigmentarea Powder la Simone Studio
De acum înainte, ai ocazia să te bucuri de un nou serviciu la Simone Studio: micropigmentarea prin tehnica Powder! Pentru început, este necesar să ştii că aceasta procedura se regăseşte pe piaţă sub denumiri variate, precum: tehnica pudră, sprâncene pudrate sau tehnica Ombre.


Noi, la Simone Studio, am decis să folosim denumirea de micropigmentare Powder pentru a face referire la efectul de spâncene pudrate, cu toate că este vorba de aceeași procedură disponibilă pe piață și cu denumirile de mai sus.
Dorim să îți mărturisim că atât tehnica Powder, cât și micropigmentarea fir cu fir sunt la fel de utile, singura diferență fiind preferințele fiecărei persoane.
După cum sugerează și numele, tehnica Powder are ca scop reproducerea sprâncenelor realizate din fard de către un make-up artist. Procedura se realizează cu ajutorul unor ace speciale care reproduc efectul de sprânceană fardată spre deosebire de micropigmentarea Hairstroke ce presupune construirea sprâncenelor fir cu fir pentru a se obţine un efect natural al acestora.


Un avantaj al micropigmentării Powder este faptul că permite îndepărtarea unui tatuaj sau a unei micropigmentări anterioare nereușite, având o suprafață mare de acoperire. În cazul în care te regăsești într-una din cele două situații menționate, poți să stai liniștită, întrucât există o soluție la îndemână.

Cum alegi forma sprâncenelor care ți se potrivește?
Multe femei care ne vizitează salonul au această dilemă. Este perfect normal, deoarece tehnicianul nostru îți va sugera grosimea sprâncenelor și modul în care ar trebui să fie definite în funcție de forma chipului tău. Pasul următor presupune trasarea sprâncenelor cu ajutorul unui creion, efectuarea ajustărilor dorite şi validarea design-ului împreună cu tine. De abia după ce trecem prin toate etapele menţionate, începem procedeul de micropigmentare Powder.
La Simone Studio, dispunem de o gamă variată de pigmenți de diferite culori, astfel că poți avea siguranța că vom alege nuanța care ți se potrivește cel mai bine. Știm cât de important este pentru tine să arăți impecabil, de aceea ne asigurăm că fiecare clientă are parte de tot suportul necesar și de cele mai bune soluții.

Cum se execută și cât costă micropigmentarea powder?
În ceea ce privește execuția propriu-zisă, ambele proceduri (cea fir cu fir și cea Powder) sunt relativ asemănătoare. Principalele diferențe sunt tipul acelor folosite pentru micropigmentarea Powder, cantitatea mai mare de pigment utilizată și timpul de lucru mai mare, de aproximativ o oră și jumătate, având în vedere că volumul de lucru necesită mai mult timp la dispoziţie.


Din aceste motive, costul serviciului de micropigmentare powder este de 800 RON, în timp ce pentru micropigmentarea fir cu fir, investiția este de 600 RON. Pentru ambele servicii, retușul sprâncenelor este inclus în preț, astfel că nu trebuie să plătești separat pentru acesta dacă alegi să revii la studio-ul nostru.

Citeste si "Retuș la micropigmentare: când și de ce ai nevoie de el"

Durata de viață a sprâncenelor pudrate este în jur de 1-2 ani în funcție de tipul de piele și de modul de îngrijire al acestora. Expunerea excesivă la soare, peeling-urile chimice, sauna ori solarul influențează în egală măsură sprâncenele obținute prin tehnica Powder, deoarece grăbesc dispariția pigmentului din piele. Prin urmare, recomandarea noastră este să acorzi o atenție sporită în acest sens.
După ce a trecut un timp considerabil de la efectuarea procedurii de micropigmentare, iar sprâncenele devin inestetice, la Simone Studio poți beneficia de serviciul de întreținere, la jumătate din preț, respectiv 400 RON. De asemenea, dacă în trecut ai optat pentru micropigmentarea fir cu fir iar acum îţi doreşti să încerci tehnica Powder, se achită doar preţul pentru întreţinerea sprâncenelor.

Ești încă indecisă dacă micropigmentarea Powder ți se potrivește? Te sfătuim să ne faci o vizită pentru a beneficia de un consult gratuit. Vei putea astfel să stai de vorbă cu Simona și să primești sfaturi sincere referitor la tipul de procedură indicat pentru tine.
Pentru programări, ne găsești în Galați, str. Anghel Saligny nr. 130 și la telefon 0756.365.029. De abia așteptăm să te cunoaștem!

Simone Studio

Simone Studio: Mai mult decât înfrumusețare; artă, pasiune, produse și tehnologii de top.

Intră în comunitatea noastră!