Machiajul semipermanent a evoluat foarte mult în ultima decadă. Acesta se realizează de către specialiști, mult mai confortabil și oferă chipului un aspect mult mai natural. Aceasta este momentul ideal în care poți să apelezi la astfel de servicii, întrucât ai toate șansele să te bucuri de beneficiile procedurilor moderne.

Micropigmentarea sprâncenelor, procedura prin care un expert stilizează sprâncenele trasând linii subțiri, naturale, asemănătoare firelor de păr, este una dintre metodele moderne folosite foarte frecvent în completarea machiajului semipermanent.
Daca îți dorești o stilizare care să dureze între 1-2 ani, care să fie accesibilă și să îți ofere modelul pe care ți-l dorești, te incurajăm să încerci această procedură. Cu toate acestea, trebuie să fii deosebit de atentă la normele de igiena spatiului de lucru din salonul în care va avea loc intervenția.

Igiena spatiului de lucru, factorul care determină sănătatea pielii tale

Există o mulțime de factori care îți pot influența decizia atunci când ești pe punctul de a alege un stilist de sprâncene. Calitatea lucrărilor anterioare, experiența, nivelul de calificare, materialele cu care lucrează și calitatea pigmentului pe care îl folosește, sunt cele mai importante aspecte.
Însă, există un factor crucial pe care nu multe cliente îl au în vedere, și anume: igiena. Încălcarea acestuia poate avea consecințe grave precum transmiterea unor boli de piele sau infecții. În prezent, este de neconceput ca un salon de cosmetică sau înfrumusețare să nu respecte normele necesare de igienă.
De aceea, persoanele interesate de astfel de intervenții își concentrează atenția pe calitatea materialelor sau experiența stilistului, ignorând importanța igienei. Surprinzător, însă, acestea nu sunt respectate atât de des precum ai crede.

Citeste si "De ce sa apelezi la specialisti pentru infrumusetare"

Pentru a clarifica acest aspect, îți prezentăm cele mai importante aspecte, la care trebuie să fii mereu atentă și care sunt întâlnite în fiecare activitate la Simone Studio:
• Cearșaful de pe patul de cosmetică este de unică folosință. Se aruncă după fiecare utilizare și se pune altul nou
• Tastele aparatului de pigmentat sunt acoperite cu o folie transparentă, iar cablul este îmbrăcat într-o membrană protectoare. De asemenea, tot ce se poate atinge în timpul micropigmentării este îmbrăcat în folie protectoare, care este înlocuită după fiecare ședință
• Stilistul poartă manuși de unică folosință și mască
• Acul de micropigmentare se desigilează în fața clientului
• Pigmentii se folosesc în recipiente de unică folosință
• Pensetele pentru pensatul clasic și foarfecele se dezinfectează cu ajutorul sterilizatorului UV

La Simone Studio, ne mândrim cu faptul că investim în cele mai bune produse de igienă și dezinfectare, pentru a asigura sănătatea pielii clientei, dar și siguranța stilistului. Toate produsele de igienă din salonul nostru sunt achiziționate direct de pe piața londoneză.
De asemenea, colaborarea cu o firma de colectare și distrugere de deșeuri ne ajută să aruncăm toate materialele folosite în siguranță, fără a pune în pericol sănătatea și integritatea corporală a clienților sau a altor persoane care intră în contact cu acestea.

La Simone Studio ne străduim să îți oferim servicii de cea mai bună calitate și, în același timp, să te informăm corect de fiecare dată. De aici nu pleci doar cu sprâncene frumoase, dar și cu siguranța că intervenția a fost făcută într-un mediu steril.

În timpul micropigmentării, igiena spatiului de lucru nu trebuie să fie neglijată sub nicio formă, iar compromisurile nu trebuie să fie acceptate.

Pentru orice informații referitoare la igienă din salonul Simone Studio sau la micropigmentarea sprâncenelor, nu ezitați să ne contactați.

Simone Studio

Simone Studio: Mai mult decât înfrumusețare; artă, pasiune, produse și tehnologii de top.

Intră în comunitatea noastră!