Machiajul semipermanent este o alegere inteligentă, cu care va trebui să trăiți cel puțin un an de zile. De aceea, este normal să aveți dubii și o mulțime de întrebări. Vestea bună este că ne face plăcere să rezolvăm dilemele clientelor noastre.

În lista de mai jos veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări pe care ni le-au pus clientele noastre de-a lungul timpului. Pentru orice altă nelămurire, nu ezitați să ne contactați.

1. Aș dori să apelez la micropigmentare dar îmi este frică de ace. O sa ma doară?

Durerea va lipsi din întregul proces de micropigmentare a sprâncenelor dumneavoastră. Folosim un gel anestezic foarte eficient importat din SUA, care împiedică resimțirea durerii. Senzația descrisă de clientele noastre în timpul intervenției este de ușor disconfort.


2. Care este durata unei ședințe de micropigmentare?

Procedura durează aproximativ 2 ore. O ședință constă în consultație, trasarea sprâncenelor din creion, alegerea pigmenților împreună cu specialistul și pigmentarea propriu zisă.


3. Zona sprâncenelor va rămâne iritată, inflamată sau roșie după micropigmentare?

Efectele care apar în urma micropigmentării variază de la o persoană la alta. Natura tenului este cea care determină dacă pielea se va irita sau dacă vor apărea ușoare inflamații. Cele mai multe cliente prezintă roșeață și o ușoară umflare a zonei sprânecenelor, care revine la starea normală în 2-3 ore. Efectul de după pensat poate fi asociat cu cel de după micropigmentare. Spre exemplu, dacă pielea dumneavoastră se înroșește foarte puțin la pensat, același lucru se va întâmpla și în cazul acestei proceduri.

4. În ce mod este afectată sprânceana naturală?

Spranceana naturala nu este afectată în niciun fel în timpul micropigmentării și nici după. Specialistul trasează fire cu ajutorul aparatului pe lângă firele naturale. Sprânceana va rămâne în forma ei inițială, iar raderea nu va fi necesară niciodată.

5. Mi-am stilizat sprâncenele cu ajutorul micropigmentării. Care sunt sfaturile de îngrijire?

Este important să urmați sfatul specialistului, care constă în general în evitarea contactului cu apa și hidratarea sprâncenelor cu o cremă de protecție și de vindecare. Pelicula care se va forma pe zona micropigmentată se va transforma în mici cojițe care vor cădea în 4-7 zile. În perioada dinaintea căderii acestora veți simți o senzație de mancarime, însă este foarte important să nu vă scărpinați.

6. Mi-au cazut cojițele, dar sprâncenele nu au intensitatea pe care mi-o doresc. Trebuie sa imi fac griji?

Nu trebuie să vă faceți griji dacă acesta este cazul dumneavoastră. În funcție de tipul dumneavoastră de piele, în procesul de vindecare se elimină mai mult sau mai puțin pigment. Informați-ne referitor la starea sprâncenelor, iar specialiștii noștri vă vor programa pentru un retuș.

7. Când trebuie să revin în salon pentru retuș?

Retușul este gratuit în salonul nostru și vă recomandăm să beneficiați de el. Procedura de retușare ne ajută să stabilizăm mai bine pigmentul în piele și să corectam micile goluri rămase dupa procesul de vindecare.
Este recomandat să vă programați pentru retuș după 3-4 săptămâni după ce ați beneficiat de serviciul de micropigmentare.

8. Cât timp vor rezista noile sprâncene?

Sprâncenele pigmentate rezistă între 1-2 ani. Totul depinde de tipul de ten și de modul de îngrijire. Tenul gras este cel mai "problematic", deoarece tinde să respingă pigmentul din piele mult mai repede. Expunerea excesivă la soare, solarul și sauna grăbesc și ele dispariția pigmentarii. Și peeling-urie chimice sau tratamentele faciale trebuie făcute cu foarte mare grijă, evitând zona sprâncenelor, pentru o durabilitate ridicată.

Citeste si "Beneficiile miraculoase ale semintelor Chia"
9. Am văzut persoane ale căror sprâncene s-au transformat în albastru in timp. Mi se poate întâmpla și mie după micropigmentare?

Folosim unii din cei buni pigmenți de pe piață, care NU au tendința de a migra sub piele sau de a-și schimba nuanța în timp. Toate culorile pe care le folosim derivă din maro, iar negrul care poate cauza probleme nu există în paleta noastră de culori. Sprâncenele pigmentate isi pierd din intensitate în timp, treptat, până la dispariție, dar sub nicio forma nu își modifică nuanța.

10. Am un tatuaj vechi. Poate fi acoperit?

Da, putem să acoperim un tatuaj clasic. Totul depinde de intensitatea lui.
Recomandarea noastră este să ne contactați și să vă faceți o programare pentru un consult gratuit. În urma unui consult putem vedea despre ce este vorba. După consult vă putem garanta un rezultat echilibrat.

11. Mi-am facut micropigmentare în alta parte și doresc o intretinere. Se poate?

Desigur! Prețul pentru serviciile de întreținere este la jumătate din prețul procedurii, respectiv 300 RON. Este vorba despre o ședință fără retuș inclus.

12. Am vazut câteva imagini cu sprâncene frumoase pe pagina de Facebook, dar aș vrea alt model. Îmi puteți oferi modelul pe care mi-l doresc?

Desigur! Nu avem o zonă de confort legată de modelul sprâncenelor. Stilizarea sprânceneor are loc în orice fel dorește clienta. Stilistul își va face datoria și vă va sfătui în legatură cu un model care vi se potrivește, dar mai departe, modelul final este ales de dumneavoastră.

13. Nu sunt 100% hotărâtă că micropigmentarea este pentru mine. Ce pot face?

Daca nu sunteți convinsă că micropigmentarea este cea mai potrivită soluție pentru dumneavoastră, puteți oricând să vă faceți o programare pentru un consult gratuit.
Vă așteptăm la noi la studio la o cafea. Discutați direct cu stilistul nostru care vă poate trasa modelul sprâncenelor din creion pentru a simula rezultatul final, iar la finalul consultației, decizia vă aparține.

14. Cât costă micropigmentarea sprâncenelor?

Serviciul de micropigmentare a sprâncenelor costă 600 RON. Retusul este inclus în preț.

15. Cum obțin o programare?

Pentru a va face o programare trebuie doar să sunați la 0756 365 029. Stilistul nostru este cel care vă va răspunde la întrebări și vă poate asista atunci când aveți nevoie de o programare. În cazul în care doriți o anumită zi sau oră, este recomandat să ne contactați cu cel puțin 2-3 săptămâni înainte.

16. Unde vă găsim?

Simone Studio este situat în Galați, adresa: Str. Anghel Saligny, nr. 130.
Ne puteți contacta la numărul de telefon 0756 365 029 (și pe Whats App / Viber).
Email-ul la care ne puteți scrie este contact@simonestudio.ro

Pentru alte întrebari vă așteptam cu un apel telefonic sau cu un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook.

Simone Studio

Simone Studio: Mai mult decât înfrumusețare; artă, pasiune, produse și tehnologii de top.

Intră în comunitatea noastră!