Piața românească este împânzită de stiliști de sprâncene a căror muncă este extrem de ușoară pentru un motiv simplu de înțeles: folosirea șablonului pentru fiecare model sprancene.

Deși un astfel de procedeu asigură reușita modelului de fiecare dată, acesta nu asigură neapărat și un rezultat care avantajează trăsăturile feței unei persoane. De aceea se întâmplă atât de des să vedem persoane ale căror sprâncene sunt îngrijite și par impecabile, însă par a aparține unui alt chip.

De ce este important fiecare model sprancene?

Este suficient să arunci o privire atentă pe chipul unei persoane pentru a observa dacă modelul sprâncenelor i se potrivește. Acest lucru este atât de ușor de observat pentru că fiecare dintre noi avem sprâncenele formate în funcție de forma și mărimea zonei de deasupra arcadei. Aici se află mușchiul frontal și mușchii corugatori ai sprâncenelor.

Atunci când ne încruntăm, mușchii aproape insesizabili de sub sprâncene se încordează și se mișcă, lăsând să se vadă cu ușurință forma reală a sprâncenelor. Atunci când forma acestora este artificială, întreaga zonă arată acest lucru.

Folosirea unui șablon identic pentru toate formele feței este complet greșită, întrucât fiecare dintre noi este unic. Mai mult, atunci când forma sprâncenelor noastre este greșită sau nepotrivită, există riscul de a arăta caraghios sau de a oferi chipului nostru un aspect ciudat.

Un model corect al sprâncenelor este obținut după analiza minuțioasă a formei feței unei persoane, poziționarea ochilor, a arcadelor și a zonei acoperite de păr. Astfel, poate fi obținut un rezultat complet diferit pentru fiecare persoană în parte.


Ce îți oferim la Simone Studio în materie de stilizare?

Simone Studio este locul în care știi sigur că vei pleca mulțumită. Noi înțelegem și confirmăm faptul că fizionomia fiecărei persoane este unică, în ciuda faptului că există mici similarități între chipurile noastre.

Aici, clienții noștri obțin un model de sprâncene cerut sau potrivit, în funcție de fizionomia feței lor și nu în funcție de un șablon predefinit. Totuși, fiecare lucrare este unică. Aici nu se folosesc șabloane, ci se practică o artă a stilizării, personalizată în funcție de fizionomie. Este important de subliniat că ceea ce arată bine pe chipul unei persoane nu va arăta neapărat bine și pe chipul alteia.

La Simone Studio, încurajăm și promovăm aspectul natural al sprâncenelor, pentru că acesta reușește să pună în evidență de fiecare dată trăsăturile frumoase. La fel cum fiecare persoană este unică, fiecare lucrare a noastră de micropigmentare este unică!

Fie că optezi pentru stilizarea clasică a sprâncenelor sau pentru micropigmentare, o tehnică modernă de corectare, umplere și stilizare, Simone Studio este locul în care vei putea obține modelul de sprâncene care te prinde cel mai bine.

Aici ești mereu pe mâini bune!

Citeste si "Micropigmentare Powder – tehnica sprancenelor pudrate"

Simone Studio

Simone Studio: Mai mult decât înfrumusețare; artă, pasiune, produse și tehnologii de top.

Intră în comunitatea noastră!